Vichy Normaderm - apu epäpuhtaalle iholle

Loppusyksyn aikana epäpuhdas ihoni alkoi ärsyttää siinä määrin, että kun sähköpostiini kolahti suosimani MEDEX kasvohoidon tarjous marraskuun aikana, varasin ajan hetioitis kyseiseen hoitoon. Kirjoitan siitä pian tarkemmin. Tässä mainostan kuitenkin apteekista saatavaa Vichy-sarjan Normaderm-linjan tuotteita, joihin olin turvautunut muutaman viikon ajan ennen kasvohoitoa ja sain niistä apua nopeasti.

Normaderm-sarjasta löytyy kuusi eri tuotetta: puhdistusgeeli, päivävoide, yövoide, kuorinnan/puhdistuksen/naamion yhteistuote, syväpuhdistava kasvovesi ja täsmähoitotuote finneille. Ostin tarjouksessa olevan tuotepaketin, joka sisälsi puhdistusgeelin ja päivävoiteen. Tarjoushinta tuotteille yhteensä oli 29,70€, kun erikseen ostettuna normaalihintaisina hintaa olisi tullut näille kahdelle tuotteelle 39,70€. Alennusta tuli siis 25%.

Vichy Normaderm päivävoide ja puhdistusgeeli

Vichy Normaderm Deep Cleansing Purifying puhdistusgeeli on parabeeniton (=yleisnimi pääosin kosmetiikassa ja joskus myös elintarvikkeissa käytetyille säilöntäaineille, jotka estävät tehokkaasti bakteerien ja sienten kasvua. Sallituissa pitoisuuksissa niistä ei pitäisi olla haittaa, mutta herkät saattavat saada allergisia oireita), saippuaton ja alkoholiton pesuaine, mikä syväpuhdistaa ihon jättäen sen raikkaaksi. Geeli on tarpeeksi tehokas poistamaan kevyen meikin -  ei kuitenkaan tehoa esimerkiksi vedenkestävän ripsivärin poistamiseen. Säännöllisesti käytettynä geeli tasapainottaa talin eritystä ja vähentää epäpuhtauksia. Puhdistusgeeli on pumppupullossa, josta saa kätevästi tarpeeksi pienen kerta-annoksen yhdellä pumppauksella. Pullon koko on 200 ml.

Vichy Normaderm Deep Cleansing Purifying puhdistusgeeli

Vichy Normaderm Beautifying Anti-Blemish Care on aikuisen ihmisen epäpuhtaalle iholle tarkoitettu parabeeniton, öljytön ja hypoallergeeninen (allergisten reaktioiden mahdollisuus minimoitu) päivävoide. Se supistaa ihohuokosia, vähentää punoitusta ja kiiltoa ja sen luvataan kosteuttavan jopa 24 tuntia. Voide on pumppupullossa, josta annostellessa täytyy olla tarkkana, sillä yksi pumppaus on aivan liikaa kasvoille. Muuten pumppu on kätevä ja hygieeninen. Pullon koko on 50 ml.

Vichy Normaderm Beautifying Anti-Blemish Care

Tuotteet olivat minulle tuttuja jo aikaisemmin ja tiesin niiden toimivan. Tuotteet sopivat myös erinomaisesti yhteen, joten kannattaa ehdottomasti käyttää vaikka kuuriluontoisena siten, että jättää omat mielituotteet hetkeksi sivuun ja käyttää vain näitä. Lopputulos, eli puhdas iho, on silloin nopeampi ja tehokkaampi.

Puhdistusgeeli kuivattaa ihoa jonkin verran, joten jos ihosi on erittäin kuiva, niin tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto, tai sitten pesun jälkeen kannattaa laittaa joku seerumi ennen Normaderm kosteusvoidetta. Ja yöksi tietysti voi laittaa jotain muuta kosteuttavaa voidetta, ellei sitten halua satsata ihon puhdistamiseen oikein kunnolla ja hankkia yövoiteeksi saman sarjan Vichy Normaderm Night Detox -yövoidetta, mikä valittiin Lilyn ja Trendin Best Beauty Buy 2016 parhaaksi yövoiteeksi.

Kommentit

Suositut tekstit