Ensimmäinen kerta

Reilu parikymppinen kummityttöni on seurannut erilaisia muoti- ja kauneusblogeja jo usean vuoden ajan. Hän "stalkkaa" instagramissa ja facebookissa ja ties missä kosmetiikka-alan ammattilaisten vinkkejä, makeupgirlzejä, hiustaiteilijoita ja kaikkea mahdollista siltä saralta. Minä neljäkymppinen olin aivan pihalla tästä kaikesta, kunnes kummityttöni sai vihdoin ja viimein, peräänantamattomalla väsytystaktiikallaan minutkin lukemaan joitain blogeja ja katsomaan vinkkivideoita, kuinka Anastasia Beverly Hillsin Contour Kitin palettia käytetään.

Olin toki etsiskellyt itsekin aiemmin tietoa kotona itse tehtävistä hiusten värjäämisistä ja ihonhoidosta ja onnistuneesti löytänytkin paljon hyödyllisiä vinkkejä (sekä varoituksia). Ja yhtäkkiä, kuten englantilainen sanoisi, "it dawned on me"!! Ryhdynpä kirjoittamaan itse blogia, jossa kerron kaikista testeistä ja tempuista, joita teen pysyäkseni kauniina ja nuorena! Vaikken myönnä kärsiväni mistään ikäkriisistä, on uudelle kymmenluvulle siirtyminen silti hieman huolestuttava seikka ja pelkäänkin naamani älyävän sen ennemmin tai myöhemmin..

Blogin nimen keksiminen ei ollutkaan mikään simppeli juttu. Googlailin vinkkejä nimeämiseen ja sen jälkeen olin entistä enemmän sekaisin. Jossain vihjattiin, ettei kannata käyttää kuluneita fraaseja tai laulun sanoja. Omaa nimeä ei pidä missään nimessä laittaa! Mutta kuitenkin muutamissa suosimissani blogeissa on kirjoittajan nimi.. Päivänselvää oli, että blogin nimeä ei voi olla ennestään olemassa ja siihen kaatuivat muutamat hyvät suunnitelmat. Mikäpä muu neuvoksi, kuin tekstiviesti kummitytölleni.. Ja sieltähän se tuli! Hän nimittäin tiesi, millä ajatuksella haluaisin ryhtyä kirjoittamaan, joten mikäpä olisi sopivampi nimi tee-se-itse sokkotesteille, kuin Kaunistelematta paras! Kiitos hänelle :-)

Joten tästä se lähtee!

Kommentit

Suositut tekstit