LR Health & Beauty Microsilver

Onko totta, ettei tämän yrityksen tuotteista ole vielä yhtään blogikirjoitusta? Vai enkö ole osannut etsiä?

Kyseessä on 30 vuotta vanha, alunperin saksalainen kosmetiikka- ja hyvinvointituotteiden suoramarkkinointiyritys, joka nykyisin toimii 32 maassa. LR Health & Beauty tarjoaa hyvinvointituotteita, kosmetiikkaa ja tuoksuja niin miehille, kuin naisille. Yrityksen suomenkielisillä verkkosivuilla kerrotaan, että heillä on 1000 työntekijää ja noin 300 000 jälleenmyyjää ja se kuuluu Euroopan johtaviin suoramarkkinointiyriyksiin. Edelleen verkkosivuilla kerrotaan, että "LR asettaa kaikkein suurimman arvon turvallisille ja ensiluokkaisille raaka-aineille, joissa luonnollisesti hyödynnetään uusimpia tieteellisiä tutkimustuloksia. Näin ollen työskentelemme yhdessä kokeneiden raaka-ainetoimittajien kanssa. Lisäksi meille on tärkeää, että kyseisissä tuotantopaikoissa noudatetaan voimassa olevia kansallisia ja kansainvälisiä määräyksiä. Emme hyväksy lapsityövoimaa emmekä laittomia työaikoja, pakkotyötä tai puutteellista turvallisuutta työpaikalla."

LR ei testaa kosmetiikkatuotteita eläimillä.

Tuotteita on mahdollista hankkia itsenäisesti toimivilta jälleenmyyjiltä. Osa heistä ryhtyy itsenäisiksi yrittäjiksi.

LR luokittelee Microsilver-sarjan funktionaalisiin, eli tarkoituksenmukaisiin erityisihonhoitotuotteisiin. Tuotteissa on äärettömän pieniä, mutta suurihuokoisia mikrohopeahiukkasia, jotka vaikuttavat antibakteerisesti ja stabilisoivasti, eli "vakauttavasti". Ihonhoidossa tämän voisi korvata vaikkapa termillä "rauhoittavasti". (Myös joissain aluskerrastoissa käytetään hopeakuituja estämään hienhajua ja näin ollen pitentämään kerrastojen pesuvälejä.) 

LR Microsilver Plus Face Wash ja Face Cream
Kummitätini on LR-tuotteiden jälleenmyyjä ja hän antoi minulle muutama vuosi sitten joululahjaksi Microsilver Plus -sarjaan kuuluvan kasvojen pesuaineen, sekä kasvovoiteen (jaahas, kohta joku lukija miettii, että eikö tuolla ihmisellä ole muita kuin kummityttöjä ja kummitätejä! No, ei ole kuin yksi molempia, mutta odottakaas, kun pääsen kirjoittamaan kummipojista!!) .

Kasvojen pesuainetuubin koko on 150 ml ja voiteen 50 ml. Molemmat ovat väriltään tasaisen hopeanharmaita ja tuoksu on hyvin mieto, neutraali ja miellyttävä.

Kasvojen pesuainetta yritys mainostaa hellävaraisena, mutta syvänä puhdistusaineena. Pesuaine sisältää salisyylihappoa, joka avaa huokosia. Kasvovoide vähentää epäpuhtauksia ja kirkastaa ihon pintaa. Lisäksi voiteen tuotekuvauksessa mainitaan, että "Defensil vaikuttaa tulehdusta estävästi".

Vai Defensil.. Nyt enää tarvitsee tietää, mitä se on.

Pienen vaivannäön jälkeen GOOGLE tiesi kertoa, että Defensil on kauppanimi cardiospermum -nimiselle rakkoköynnöksestä saatavalle aineelle, jota käytetään mm. ihonhoidossa. Aineen kerrotaan toimivan jopa hydrokortisonia tehokkaammin.

Ihastuin sekä pesuaineeseen, että kasvoivoiteeseen välittömästi. Erityisesti kasvovoide tuntui ensimmäisen kerran jälkeen sopivan minun pintakuivalle sekaiholleni täydellisesti. Pesuaine puhdistaa tehokkaasti, mutta on silti hellävarainen. Teho riittää myös kevyen päivämeikin puhdistamiseen.

Kasvovoiteen kosteuttava vaikutus ei ole riittävä kuivalle iholle. Tuotetta ei myöskään mainosteta kosteusvoiteena. Se tarvitsee siis alle kosteuttavan seerumin tai oheistuotteeksi jonkun rasvaisemman voiteen.

Ja kyllä: säännöllisesti käytettynä pesuaine ja kasvovoide todellakin vähentävät epäpuhtauksia ja kirkastavat ihon pintaa! Itse koen kasvojen ihon sävyn tasoittuneen, koska punoitus on vähentynyt. Molempia tuotteita on miellyttävä käyttää ja ne ovat riittoisia. Kasvovoide imeytyy nopeasti ihoon.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan kyseiseen sarjaan! Uskoisin, että ainakin lievistä epäpuhtauksista ja/tai ärtyneestä ihosta kärsivät löytävät tästä helpotusta. Itse olen käyttänyt kasvojen pesuainetta ja kasvovoidetta pääasiallisina hoitotuotteina parin vuoden ajan ja olen ollut erittäin tyytyväinen.

Bloggaan parin päivän sisällä lisää muista microsilver-tuotteista.

EDIT: uudempi bloggaukseni löytyy täältä.




Kommentit

Suositut tekstit