Mary Kay TimeWise 3-In-1 Cleansing Bar

Palasaippuoista löytyy lukematon määrä ihania vaihtoehtoja niin tuoksuissa kuin koostumuksissakin. Luontaistuotekaupoista löytyy vaikka minkälaisia palasaippuoita ja erilaisissa kädentaitojen liikkeissä niitä on lisää. Palasaippuan voi tehdä vaikka itse, jolloin siihen voi laittaa mitä haluaa niin hoitavaksi aineosaksi, kuin tuoksuksi. Palasaippuoiden hygieniasta jokainen saa olla mitä mieltä haluaa. Julkisissa käymälöissä en niihin koske, mutta kotona minulla on ihan ikioma palasaippuani ja se on kyllä ihan hygieeninen kun sitä ei käytä kukaan muu ja säilytän sitä ilmavassa rasiassa.

Tämä saippua ei ole itse tehty, eikä luontaistuotekaupasta ostettu. Siinä ei ole mitään ekologista enkä edes suosi kotimaista tässä tuotteessa. Saippua on monikansallisen suuryrityksen, Mary Kayn, TimeWise 3-In-1 Cleansing Bar.

Mary Kay TimeWise 3-In-1 Cleansing Bar

Paketin mukana tuli saippuarasia, joka on tälle saippualle tehty. Kantta ei ole tullut käytettyä, kun saippua on ollut samassa paikassa käyttöönotosta lähtien, mutta omassa kupissaan se on saanut olla. Sen pohjassa on muutama reikä, kuten pitääkin, joten ylimääräinen vesi valuu pois.

Saippua on aika mukavankokoinen, 141 g. Tämä tieto ei välttämättä sano mitään, mutta vertailun vuoksi Dove ja LV saippuat painavat 100 g. Kädessä saippua näyttääkin jo selvästi suuremmalle kuin useat kauppojen hyllyiltä löytyvät palasaippuat.

Mary Kay TimeWise 3-In-1 Cleansing Bar
Saippua kuuluu Mary Kayn TimeWise -sarjaan, eli ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevaan tuotelinjaan. Saippua toimii kuten TimeWise 3-In-1 Cleanser, mikä puolestaan on voidemainen puhdistusaine, jossa on pieniä kuorivia rakeita, jotka poistavat kuolleita ihosoluja. Minulla on ollut tätäkin pesuainetta ja se on hyvää! Olen kuitenkin tykännyt aina palasaippuoista ja suihkussa ne vaan toimivat minulla todella hyvin, joten on ihan ihme, etten ole hankkinut tätä aikaisemmin.

Saippuassa on kuorivia rakeita, kuten cleanserissakin, mutta ne eivät tunnu kovin selvästi käytössä. Saippua vaahtoaa ihanasti ja mikä parasta - se tuoksuu SAIPPUALLE! Ei mitään tuoksuja häiritsemässä ja haisemassa iholla peseytymisen jälkeen, vaan ainoastaan puhtaan saippuan puhdas saippuatuoksu. Saippuan luvataan syväpuhdistavan (kyllä!), kuorivan hellävaraisesti (jep, mutta tosiaan helläväraisesti eli ei kovin tehokkaasti), raikastavan (kyllä!) ja vähentävän hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä (en ole huomannut, koska kuorin ihoani muilla aineilla usein). Saippuan tehtävä on mielestäni puhdistaa, eikä kuoria tai tehdä mitään muita taikatemppuja. Niitä varten on muut sörsselit ja esimerkiksi Mary Kaylla on huipputuote TimeWise Microdermabrasion Refine, mikä edelleen on suosikkikuorintani. Tämä saippua kyllä lunastaa lupauksensa puhdistajana ja raikastajana. Minulla se toimii koko vartalon pesuaineena ja on suihkun jälkeen on ihana tunne, kun iho tuntuu ja tuoksuu puhtaalle, eikä kukille tai mausteille.

Kommentit

Suositut tekstit