Dermosil Faces - rasvaisen ja epäpuhtaan ihon syväpuhdistusta

Dermosilin Faces-sarja on saanut muutamia uusia tuotteita ja niistä kerron tässä kasvojen syväpuhdistuksesta. Faces Clay Cleanser sisältää mm. savirakeita, glyseriiniä ja sheavoita. Savi imee talia ja epäpuhtauksia iholta ja rakeet kuorivat sitä samalla. Mentoli jättää raikkaan ja viileän tunteen iholle. Tuote on pehmeää ja notkeaa, eikä se muistuta lainkaan aiemmin tutuiksi tulleita savinaamioita. Tosin, ei tämä mikään naamio olekaan, mutta jos en tietäisi pesuaineen sisältävän savea, se ei välttämättä aineen koostumuksen perusteella tulisi heti mieleen. Kasvoille hierottaessa se ei vaahtoa lainkaan.

Faces Clay Cleanser
Dermoshopin verkkosivuilla on muutamia kommentteja tästä pesuaineesta. Jotkut moittivat voimakasta tuoksua, mutta pääosin kommentit ovat myönteisiä ja pesutulosta kehutaan. Täytyy kuitenkin todeta, että tämä pesuaine ei poista meikkiä, joten sinänsä "syväpuhdistus" saattaa johtaa harhaan, kuten eräs kommentoija onkin maininnut.

Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle pesuainetta voi käyttää vaikka päivittäin, normaalille sekaiholle pari kertaa viikossa. Minulla pesuaine on ollut käytössä vasta vajaan viikon ja ihastuin siihen kertaheitolla ekan käyttökerran jälkeen! Pintakuivan sekaihon omaavana totesin kuitenkin kolmantena peräkkäisenä käyttöpäivänä, että aine on hieman liian tujua niin usein käytettynä. Yritän siis pitää näppini erossa siitä ja rajoitan käytön pariin, kolmeen kertaan viikossa. Tuoksu ei käy minun nenääni lainkaan häiritsevän voimakkaana, mutta ymmärrän herkkien tai muuten hajustamattomiin tuotteisiin tottuneiden kokemukset liian vahvasta "hajusta". Minulle tämä kuitenkin sopii ja hinta-laatusuhde on erinomainen.

Kommentit

Suositut tekstit