Mary Kay Satin Hands Pampering Set Peach

Seuraava teksti on poimittu osittain Mary Kayn suomalaisilta ja osittain amerikkalaisilta kotisivuilta: Mary Kay Ash (1918-2001) aloitti liiketoimintansa pienessä puodissa Dallasissa vuonna 1963, viiden tuotteen valikoimalla. Hän oli sijoittanut liikkeeseen kaikki säästönsä, $5000, ja hänellä oli suuri unelma inspiroida naisia ja antaa heille mahdollisuus muuttaa elämäänsä ja samalla tukea muita naisia samaan. Nykyisin Mary Kayn tuotteita myydään 37 eri markkina-alueella ja sillä on yli 3 miljoonaa jälleenmyyjää. (Allekirjoittaneen huomio: Markkina-alueiden määrä ei tarkoita maiden määrää, sillä esimerkiksi Hong Kong lasketaan omaksi markkina-alueekseen, vaikka se ei ole itsenäinen maa.) Mary Kayn maailmanlaajuinen tukkumyynti on vuodessa yli $4 miljardia (3,6 miljardia euroa).

Mary Kay tarjoaa mahdollisuuden ryhtyä itsenäiseksi ihonhoitokonsultiksi ja myydä MK-tuotteita omien aikataulujen suomissa rajoissa. Kysessä on siis ihan tavallinen suoramyynti, kuten vaikkapa Tupperwarella, Oriflamella tai suosimallani LR-yrityksellä. Jos olet kiinnostunut tuotteista, löydät Mary Kayn suomalaisilta kotisivuilta konsulttihaun, johon voit näppäillä kotipaikkakuntasi nimen. Lista näyttää, onko alueella tuotteita myyviä konsultteja.

Yksi Mary Kayn suosituimmista tuotepaketeista on Satin Hands Pampering Set, eli käännettynä kutakuinkin satiinikäsi-hemmottelusetti. Settiin kuuluu kolme tuotetta: nimensä mukaisesti tuoksuton Hand Softener Fragrance Free -voide, Hand Scrub eli käsikuorinta, sekä Hand Cream, eli käsivoide/käsirasva. Kaksi viimeksi mainittua tuoksuvat miedosti persikalle.

Mary Kay Satin Hands Pampering Set Peach
 Kuvassa keskellä oleva tuubi on setin ensimmäinen osa, eli paksu tuoksuton voide, jota hierotaan pieni määrä huolellisesti käsiin. Itse tykkään hieroa voidetta ihan huolella ja käytän siihen aikaa (minuutin, pari), koska kädet tosiaan tuntuvat pehmenevän voiteen vaikutuksesta.

Satin Hands® Hand Softener Fragrance Free -voide
Voidetta ei huuhdella pois, vaan kuorintavoide lisätään sen päälle. Ja jälleen hierotaan entistäkin antaumuksellisemmin. Itse (minäminäminä!!! No, siitähän tässä on koko blogissa on kyse, kuinka minä teen, pahoitteluni jos joku ärsyyntyy) hieron jokaisen sormen erikseen ja kynsinauhatkin kunnolla. Yksi pumppaus riittää, tai päälle voi lisätä sellaisen kolmasosapumppauksen.

Satin Hands® Hands Smoothie™ Hand Scrub Peach
Tämän jälkeen kädet huuhdellaan (ei pestä!) huolellisesti, jotta kuorinta-aine lähtee kokonaan pois. Rakennekynnet omaavana ihmisenä pesen huolellisesti myös kynnenaluset siihen tarkoitukseen varaamallani hammasharjalla.

Lopuksi lisätään sopiva määrä kosteuttavaa voidetta, jonka luvataan kosteuttavan jopa 24 tuntia ja kestävän jopa käsien pesun. Kokemuksesta voin kertoa, että se kestää muutaman kevyen pesun, mutta ei vuorokauden aikana tapahtuvia käsien pesuja. Hyvä kesto kuitenkin!

Satin Hands® Hand Cream Peach

Setti kuuluu Mary Kayn Bestseller-listalle, eli tuotteisiin, jotka ovat kestosuosikkeja. Eikä ihme; tämä kolmeosainen käsienhoitosetti pitää todellakin sen, minkä lupaa: Käyttämällä setin kolmea tuotetta yhdessä niiden vaikutus tehostuu ja ne tekevät ihosta ihanan silkinsileän.

Olen käyttänyt tätä siten, että käsieni päästyä huonoon kuntoon (kuivat, kutiavat) teen koko kolmeosaisen hoidon 2-3 iltana peräkkäin. Illalla siksi, että voide saa rauhassa vaikuttaa yön yli ilman käsien pesua. Duunissa käsiä pitää pestä sen verran usein, että aamulla tehty hoito menee kolmannen voiteen osalta hukkaan. Kolmen päivän "kuurin" jälkeen käteni ovat olleet yleensä paremmassa kunnossa ja setti on jäänyt kaappiin odottamaan jopa pariksi, kolmeksi viikoksi seuraavaa kertaa. Tosin, minulla on ihan hyvä Lidlin (!) käsivoide, jota hölväilen tarvittaessa päivisin ja iltaisin, jos on tarve. Ylläpitohoitona pampering setin käyttö sopii vaikkapa kerran viikossa. Jokapäiväiseen käyttöön tätä ei käsittääkseni ole tarkoitettu, vaikkei siitä mitään lue nettisivuilla kerrotuissa ohjeissa, eikä puteleissa. Ajattelisin, että mikäli kädet tarvitsevat jostain syystä erityisen paljon hoitoa, niin oikea osoite olisi varmaan ihotautilääkäri, tai ainakin apteekki.

Erinomainen tuote(setti) käsille! Miinusta se, että kaikkia tuubeja ei viitsi ottaa reissuun mukaan, vaan niitä pitää laittaa pieniin marketeista tai sekatavarakaupoista saataviin muovikippoihin. Aika tavallista toimintaa matkustaville, joten ei tämäkään tainnut mikään merkittävä "miinus" olla. Hand Creamia voi tietysti käyttää yksinään, mutta minä olen halunnut pyhittää senkin pelkästään tälle sarjalle, eli käytän ihan muita rasvoja erikseen.

Suosittelen! Kyselkää tutuiltanne ja kavereiltanne, sattuisiko joku omistamaan tämän, niin pääsisitte edes kerran kokeilemaan. Olen aika varma, että ihastutte ;-)

Kommentit

Suositut tekstit