Color Mask, Royal Blue

Tämä värjäys on tehty jo lähes kaksi kuukautta sitten, mutta eipä ole tullut aikaisemmin kirjoitettua. Meinasin jo jättää väliin tämän mainostamisen, mutta ajattelin kuitenkin, että joku saattaa saada tästä pontta kokeilla kyseistä suoraväriä, nämä kun ovat saatavilla hyvin varustetuista marketeista!

Minä kuitenkin sain oman tuubini lahjaksi hyvältä ystävättäreltäni, joka on kampaaja. Elumenini olivat päässeet loppumaan ja kesän aikana en ollut tehnyt hiuksilleni yhtään mitään. Kesälomalta töihin palatessani halusin saada hiukseni hieman siistimmän näköisiksi, mitä ne olivat. Ja loistava pika-apu löytyi tästä tuotteesta!

Color Mask Paint, Royal Blue


Seuraava teksti on lainattu suoraan Color Mask Paint -verkkosivuilta: Color Mask Paint on runsaasti väripigmenttiä sisältävä käyttövalmis ja intensiivisesti sävyttävä suoraväri, jolla toteutat helposti ja nopeasti lopputuloksia, joissa vain mielikuvitus on rajana. Color Mask Paint sävyvalikoimassa on 11 sävyä; 8 intensiivistä shokkisävyä ja 3 pastellisävyä. Herkullisilla ja iloisilla sävyillä saadaan hiuksiin käytetystä määrästä ja tekniikasta riippuen joko selkeä värimuutos, avangardistinen efekti tai hienostunut häivähdys. Color Mask Paint -sävy kestää hiuksissa 5-10 pesukertaa riippuen hiusten väristä, huokoisuudesta sekä käytetystä sävystä.

Omissa hiuksissani oli siis sininen Elumen pohjalla ja sitä olen laittanut reilun vuoden aikana niin monta kertaa, etten osaa tarkasti sanoa. Juuressa oli muutaman sentin tyvikasvu ja tätä värjäystä varten en vaalentanut tyveä, sillä tarkoitus oli vaan saada haalistuneeseen siniseen hieman eloa. Värini oli Royal Blue, kirkas sininen. Color Mask Paint -verkkosivuilla sanotaan, että voimakas sininen tulee esille vaalennetuissa hiuksissa, mutta koska hiukset olivat valmiiksi siniset, uskoin värin tulevan voimakkaasti esille niissä.

 Lähtökohta oli aika surkea:




Värissä oli tosiaan paljon pigmenttiä ja se tuntui laadukkaalta, joskin selvästi erilaiselta, kuin pelkästään ammattikäyttöön suunnattu Elumen, joka on paksumpaa ja puuromaisempaa.



Väri oli helppo levittää. Vaikutusajaksi ohjeistetaan 15-30 minuuttia, mutta minä annoin värin muhia päässäni pari tuntia. Suoravärit kun eivät haurastuta tai pilaa hiusta. Pesussa eron Elumeniin huomasi siten, että Color Mask Paint vaahtosi ja iholla oleva väri peseytyi helposti viimeistään shampoopesussa kokonaan pois. Se on siis turvallisempaa ja käyttäjäystävällisempää, kuin moni muu väri. Suosimani Elumen suoraväri on suorastaan *****tillinen hangata pois, jos sitä sattuu leviämään niskaan tai poskiin värin vaikutusaikana! Paras keino on saunoa kahtena seuraavana iltana oikein huolella, jotta ihosta tunkeutuva hiki irrottaa väriä (eikä sekään keino välttämättä pelasta täysin).

Lopputulos oli mielestäni loistava!



Tyvi jäi tummemmaksi, kuten oli odotettavissa, mutta muuten väri oli oikein kirkas ja hiukset tuntuivat hyviltä.

Color Mask Paint shokkisävyjä voi sekoittaa saman sarjan Pastel White -tuotteen kanssa, jolloin väristä tulee vaaleampi tai pastellinsävyinen. Värin kestoksi luvataan 5-30 pesukertaa, riippuen hiusten väristä, huokoisuudesta, sekä käytetystä sävystä.

Täältä löytyy lisää tietoa tuotesarjasta.

Minulle ennestään tuntematon tuote oli superpositiivinen yllätys! Tuotteen takana on kotimainen kampaamoalan yritys Miraculos Oy, joka valmistaa laadukkaita, kotimaisia KC Professional-hiustenhoitotuotteita jälleenmyyntiin ja ammattikäyttöön.

Kommentit

  1. Kylläpä piristi väriä kivasti!:) Mulla oottais color maskin punanen väri kaapissa, jos kyllästyn omaan vaaleeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kääk!! Olet eka joka on kommentoinut mun mitään juttuja ;-)
      Kiitos tästä! Valikoima näissä Color Mask Painteissa on mielestäni todella hyvä ja lisäksi sarjasta löytyy sävyttäviä hoitoaineita, joilla saa värjättyä hiuksia melko pysyvästi, jos hoitsikan antaa olla tarpeeksi kauan päässä. Toivottavasti rohkaistut kokeilemaan punaista väriä! Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit