Jerome Russell ja Bblonde

Aika hyvin on alkanut tämä haasteeni kirjoittaa joka päivä.. Nyt on jo kolme päivää jäänyt väliin. Yritän korjata tilannetta!

Jatketaan vaalennusteemalla. Pari päivää sitten kirjoitin epäonnistuneista vaalennuksista ja nyt kerron siitä vaalennuksesta, mikä onnistui.

Lievästi suivaantuneena googlailin suomeksi ja lontooksi hyviä vaalennusaineita. Muistutetaan tässä välissä, että ideana näissä jutuissani on siis se, että kokeilen ja teen paljon asioita itse ja vasta äärimmäisessä hätätilassa tai hermoni menettäneenä käännyn ammattilaisten puoleen. Ketäpä muutenkaan kiinnostaisi lukea, kuinka kävin kampaajalla vaalennuttamassa hiukseni. Sellaista lienee joku toinenkin tehnyt.. Toki olen kertonut kokemuksiani naprapaatilla käynnistä ja muutamista hemmotteluhoidoista, mutta ne ovat vähän asia erikseen. Mutta palataanpa tähän vaalennukseen. Löysin useita (mainos)tekstejä Jerome Russell -merkkisestä vaalennusaineesta. Tai tuo ei oikeastaan ole ihan oikein sanottu. Ennemminkin löysin merkin Jerome Russell vaalennusainehakujeni kautta, Merkki tarjoaa muitakin värejä - esimerkiksi värikkäitä sävyjä, kuten suosikkini sininen 💖 Vaalennuksesta nimeltä Bblonde löytyi kuitenkin eniten kuvia ja kehuja. En löytänyt yhtään jälleenmyyjää Suomesta, joten tilasin pari boksia Iso-Britannian eBaysta. Toimitus tuli noin viikossa ja ryhdyin heti toimeen.

Jerome Russell Bblonde



Jerome Russell Bblonde


12% peroksidi
Ystäväni on kampaaja ja kysyin hänen mielipidettään 12-prosenttiseen hapetteeseen kotivärjäykseen tarkoitetussa tuotteessa. Hän piti ainetta varsin rajuna ja sanoi, että ammattikäytössäkin 12 prosenttisen kanssa pitää olla tarkkana.






Tähän väliin harmittelen, että tätä kirjoitellessa tapahtui kurja moka. Näitä kuvia leikatessa ja liimatessa kansiosta tähän, onnistuin kadottamaan pysyvästi sen, missä jauhe oli sekoitettuna hapetteen kanssa. Kuva olisi sinänsä ollut ihan hyvä tähän liittää, sillä väri oli sinertävä, enkä ole koskaan ennen nähnyt missään kotivärjäyksissä sen väristä vaalennusta. Ylläolevasta kuvasta kyllä näkee jauheen värin. Aiemmin mainittu kampaaja-ystäväni sen sijaan sanoi, että heillä ammattilaisilla vaalennusaineet ovat aina tämän värisiä, siis sinertäviä. Tästä siis näki, että nyt on hieman erilainen sörsseli käytössä, mitä aiemmin olen käyttänyt.

Tästä aloitettiin




Hiukset alkoivat vaalentua välittömästi värin levittämisen jälkeen. Yritin olla aika ripeä, koska alkupää vaaleni vauhdilla ja vaalennusta piti saada levitettyä tasaisesti kaikkialle tyveen. Aine riitti ihan nippa nappa ja jos olisi ollut tarvetta vaalentaa koko tukka, kaksi pakettiakin olisi ollut hieman niukka määrä.



Hyvin vaaleni! Olin todella tyytyväinen lopputulokseen, kun sain viimein tyvikasvusta tarpeeksi vaalean seuraavaa sinisen levittämistä varten. Aiemmin en ole saanut läheskään näin vaaleiksi hiuksiani yhdellä värjäyksellä ja kaiken lisäksi lopputulos ei ollut edes kellertävä, kuten melkein aina käy. Kaksi pakettia eBaysta postikuluineen maksoi noin 30 euroa ja sehän on suunnilleen saman verran, kuin kaksi pakettia melkein mitä tahansa vaalennusainetta marketin hyllyltä. Erona on se, että tämä vaalennus toimi todella hyvin ja tehokkaasti. Vastedes rahani virtaavat siis ulkomaille vaalennusaineita ostaessani.

Kommentit

Suositut tekstit