Kasvohoito ja timanttihionta

Käyn harvoin missään hoidoissa. Tuppaan helposti ajattelemaan, että neljällä kasvohoidolla maksan jo lennot johonkin kiinnostavaan Euroopan kaupunkikohteeseen, tai ostan laadukkaita vaatteita.. Samasta syystä teen kynnetkin nykyisin itse. Hierojalla pitäisi käydä silloin tällöin, mutta sekin jää aina suunnitteluasteelle. Pahimmissa niska-hartiajumeissa käynti naprapaatilla auttaa. Siihen sijoittaminen on käytännössä ainoa hoito, mihin laitan rahaa. Ja sekin taitaa jo mennä fysioterpian puolelle.

Keväällä kävin bambuhieronnassa, josta kirjoitin tekstin. Siinä hetkessä hieronta oli miellyttävä ja rentouttava ja hetken jo ajattelin, että pitää ehkä ryhtyä panostamaan enemmän itseeni ja käydä tällaisissa useammin. Edes kerran vuodessa.

Bambuhieronnasta huumaantuneena palkitsin itseni kesän alussa kasvohoidolla. Tämä ei ollut aivan äkillinen päähänpisto, sillä kevättalven ja alkukevään aikana olin jo kokenut ihoni olevan hieman samea ja tunkkainen. Huonosti nukutut yöt ja työstressi näkyivät kasvoillani ja ajattelin, että ehkäpä apu löytyy kosmetologilta.

Olen käynyt elämäni aikana vain muutamia kertoja kasvohoidossa. Kuten alussa kerroin, niille rahoille on löytynyt aina mielestäni parempaa käyttöä. Paras kasvohoito, missä olen käynyt, oli Medex-hoito. Se oli hyvä, suorastaan erinomainen. Kympin kokemukseen vaikutti varmasti myös aivan ihana kosmetologi. Hoidossa oli tunne, että nyt todellakin hoidetaan ihoa ja tehdään töitä sen eteen. Tuotteet olivat laadukkaita ja yhden hoitokerran jälkeen iho voi paljon paremmin ja näytti selkeästi parempikuntoiselta.

Tällä kertaa en kuitenkaan valinnut Medex-hoitoa, mitä nyt jälkikäteen hieman harmittelen. Miksi hyväksi koettu piti vaihtaa uuteen ja tuntemattomaan?

Halusin kokeilla timanttihiontaa tai mikrohiontaa, joita mainostetaan ihoa tasoittavaksi ja kirkastavaksi. Juuri noita koin tarvitsevani; tasoitusta ja erityisesti kirkastusta. Lisäksi halusin hoidon kestävän 1,5-2 tuntia, jotta se olisi tarpeeksi rentouttava ja mukava. Ja hinnan piti olla kohtuullisen järkevä, koska en todellakaan ole vielä lainkaan "sinut" tällaisiin palveluihin sijoittamisen kanssa.

Sopiva hoitola asettamillani kriteereillä haluamalleni päivälle löytyi ja varasin ajan.Kyseessä oli kaupungin ulkopuolella oleva paikka, johon täytyi mennä varta vasten autolla, joten tällä oli varmasti vaikutusta hieman keskikaupungin hintatasoa huokeampaan hintaan. Hoitola oli siisti ja vastassa oleva hoidon tekijä, joka osoittautui olevan yrittäjä itse, vaikutti mukavalle. Minun aikani kuitenkin oli vartin myöhässä, joten sinä aikana tutustuin myynnissä oleviin tuotteisiin. Tuotesarja oli minulle ennestään tuntematon Denova Pro, mutta jälkeenpäin googlailemalla totesin, että sitä mainostetaan yhtenä suosituimmista kosmetologisten hoitolaitosten käyttämistä sarjoista.

Korostettakoon vielä kerran, että minulla ei ole kokemuksia "hoidoista" nimeksikään ja ne muutamat, joissa olen käynyt, ovat olleet onnistuneita valintoja niin paikan, kuin itse hoidon suhteen. Hoitohuoneet ovat olleet hieman intiimejä kaikessa hämäryydessään ja kynttilöiden valaistuksessa ja kosmetologit ovat olleet todella miellyttäviä. Tällä kertaa itse hoitohuone ei saanut minulta täysiä pisteitä siksi, että siinä ei ollut mitään erityisen lämminhenkistä tai viehättävää. Pienessä huoneessa oli hierontapöytä keskellä lattiaa ja auringon valo paistoi ikkunasta sisään.

En oikein pysynyt mukana siinä, mitä hoidon aikana oikein tapahtui, sillä hoitaja levitteli iholleni erilaisia voiteita ja hetken kuluttua pyyhki ne pois ja laittoi seuraavan. Pääasia, eli timanttihionta tehtiin jo alkumetreillä. Laite piti sellaista ääntä, kuin hiomakone konsanaan, mutta hoito tuntui miellyttävälle. Ihoa veisteltiin karkean pyyhekumin tuntuisella laitepäällä. Sitä olisi voinut kestää pitempäänkin, vaikka hoidon tekijä käsitteli kyllä huolellisesti kasvot, sekä decolteen. Tämän jälkeen hän jatkoi toimintaa enemmän rasvojen vaikutukseen luottaen ja imeytti voiteita ultraäänilaitteella ihooni. Tämä toiminta oli vähän outoa, enkä oikein uskonut sen tehoon. Hoitoon kuului myös kasvojen ja decoltee-alueen hieronta, mikä oli puolestaan erittäin rentouttavaa.

Hoidon jälkeen ihoni näytti hyvälle, mutta ei mitenkään huomattavan paljoa erilaiselle, kuin ennen hoitoa. Se oli puhdas, sileä ja kirkastunutkin, mutta kaikkien leviteltyjen rasvojen ja hiomisen ja ultrahoidon jälkeen odotin enemmän. Muutaman päivän jälkeen hoidosta oli enää muisto vaan. Kasvoillani se ei enää näkynyt silloin.

Tämä kasvohoito oli kohtuullinen, mutta ei mikään mahtikokemus. Timanttihionta ja hieronta tuntuivat hyvälle, mutta voiteiden läträäminen ei vakuuttanut. Olin myös hieman pettynyt siihen, että hoidon vaikutukset näkyivät vain hetken.

Timanttihiontaa suositellaan otettavaksi sarjahoitona. Ehkä lopputulos olisi ollut tyydyttävämpi, jos olisin käynyt vaikka neljä kertaa hionnassa ja ottanut paketin kaikkein vähäisimmillä voiteilla ja jättänyt kaikki muut seerumisysteemit pois. Jos tämän hoitopaketin ottaa sarjahoitona kerran viikossa (kuten olen lukenut suosituksia), niin se käy jo tavallisen duunarin kukkarolle sen verran, että pitää säästää jo jostain muualta. Monissa hoitolaitoksissa onkin saatavina timanttihiontaan sarjahoitotarjouksia ja yksi hoitokerta on suhteellisen simppeli, jolloin hintakaan ei nouse kohtuuttoman korkeaksi.


Kommentit

  1. Itsekin käyn harvoin kasvohoidossa. Niskahartiajumeihin on itselläni ainakin vielä auttanut kuntoilu. Täytyy ehkä naprapaattia kokeilla joskus! Tuo timanttihionta kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta. Kirjoituksesi perusteella hoito oli miellyttävä ja lopputulos hyvä. Täytyy siis käydä kysymässä lähimmältä kosmetologilta täällä Kotkassa jos samanlaista hoitoa voisi kokeilla. Hyvää kesän odotusta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit