Pilaten mutanaamio

eBay.. tuo kauppapaikka, josta löytyy lähes kaikkea. Mikäli haet jotain loppuunmyytyä vaatekappaletta tai kenkäparia, tai ehkäpä muuten vaan jotain sellaista, mitä ei Suomesta saa, löydät sen hyvin suurella todennäköisyydellä eBaysta. Vaateostosmahdollisuudet ovat rajattomat. Aasian maat (lue: Kiina) tuottaa markkinoille muutamilla euroilla housuja, paitoja, hameita, toppeja, mitä ikinä keksitkään! On aivan mahdotonta ryhtyä luettelemaan, mitä eBaysta löytyy ja mitä ne maksavat. Jokaisen täytyy itse käydä vilkaisemassa, löytyykö omia kiinnostuksen kohteita ja mihin hintaan.

Kosmetiikkaa löytyy myös jos jonkinlaista. Tarjolla on tolkuton määrä kansainvälisesti tunnettua laatukosmetiikkaa, sekä saman verran vähemmän tunnettuja merkkejä, lähinnä Aasiasta. Itse olen törmännyt useamman kerran korealaiseen kosmetiikkaan, jotka ovat vaikuttaneet mielenkiintoisilta. Tilasinkin kasan kangasnaamioita, eli sheet maskeja, mutta niistä myöhemmin.

Nyt kerron ostamastani Pilaten mutanaamiosta, mikä tuli Kiinasta. Googlaamalla löytyy lukuisia sivuja, jotka johdattavat juuri tähän tuotteeseen; mm. kauppapaikat Amazon, Banggood, Aliexpress, sekä tietysti monet eBayn myyjät ja lisäksi löytyy erilaisia arvosteluja blogeissa ja muilla tuotearviointisivuilla. Ja tietenkin youtubesta löytyy muutaman innokkaan videoblogi. Laitan tähän linkin yhteen niistä. Video on aika huonolaatuinen, mutta valitsin sen siksi, että siinä ei höpötetä (englanniksi) kuten monissa tehdään niin paljon ja pitkään, että ihan ehtii kyllästyä. Kommentit putoilevat videon nurkkiin selkeästi ja lyhyesti ja hieman heikomminkin englannin kieltä osaava selviytyy niistä. Lisäksi video ei ole kaupallinen mainos, vaan tuotetta testaava henkilö näyttää olevan ihan "tavallinen" nainen.

Suomeksi en löytänyt yhtään sivua, missä olisi mainittu tämä naamio. Lontoon kieltä hieman hallitsevana lueskelin kuitenkin muutamia arviointeja ja kuvailuja. Naamiota mainostettin mm. syväpuhdistavana ja mustapäitä poistavana. Amazonissa mainittiin sen olevan "1st in HongKong". Arvioinnit vaihtelivat kolmesta tähdestä viiteen; jossain sanottiin sen olevan huipputuote, joka puhdistaa ja poistaa mustapäät tehokkaasti, jossain taas sitä pidettiin keskinkertaisena, joka puhdistaa, mutta ei kuitenkaan räjäytä epäpuhtauksia pois. "Ennen" ja "Jälkeen" mainoskuvat olivat liian hyviä ollakseen totta, mutta koska tuubilla oli hintaa postikuluineen kaikki kolme euroa, päätin tilata sellaisen(kin) kaiken muun kynsikoristesälän lisäksi.

Kiinassa lienee joku systeemi, että postikulut ympäri maailmaa tällaisista pienistä ostoksista ovat nolla valuuttaa. Se tuo maalle järjettömästi pienistä ostoksista aiheutuneita tuloja, mutta silti ihmetyttää, onko kannattavaa kuljettaa kolmen euron kuorintavoide Kiinasta Suomeen ilmaiseksi! Tai jos myyjä on laittanut hintaan postikulujen osuuden, niin ei se silti voi olla juuri mitään. Postilaatikkoon kuitenkin kolahti kuplamuoviin pakattu kirjekuori reilun kahden viikon kuluttua tlauksesta ja sieltä paljastui hyvin yksinkertainen, mutta siisti, pikimusta tuubi vähäisin tekstein varusteltuna.





Tuubista tuleva aine oli melko juoksevaa. Yllä olevan kuvan ottamista varten puristin sitä ruokalusikallisen sormenpäihin, mutta jouduin aivan hetkeksi kääntämään kättä ja naamiomuta lähti välittömästi juoksemaan alaspäin.

Kasvoille levittäessä naamio kuitenkin pysyy mainiosti koossa, ja tuntuu jumittuvan helposti ja nopeasti ihoon. Ohuena kerroksena se ei valu yhtään. Ensimmäisellä kerralla levitin sen tietysti innoissani kaikkialle kasvoilleni, vaikka murheenkryynit majailevat pääasiassa nenänpielessä ja joskus joku ilmestyy leukaan. Mainoskuvien kuvat mustasta, paperisena irtoavasta "ihosta" olivat niin hauskoja, että pitihän sitä päästä itse kokeilemaan!



Naamion pitää antaa kuivua iholle rauhassa, kuten naamioiden aina. Aikaa tähän kuluu alle puoli tuntia, jos kerros on ollut järkevän ohut. Jos sitä alkaa repimään puolikuivana, koko touhu on mennyt hukkaan. Kuivuneena naamio tosiaan irtoaa lähes jälkiä jättämättä helposti, kuin joku kuori. Pienet jämät voi rapsuttaa kynnen kärjellä pois ja lopuksi ihon voi pyyhkäistä kasvovedellä puhtaaksi.

No puhdistaako tämä? Onko iho puhtaampi ja raikkaampi käytön jälkeen? En ole saanut irti sellaisia aarteita, kuin eBayn mainoskuvissa :-) Saunan jälkeen (tai jos vaivautuu höyryttämään huolellisesti) vaikutus on ehdottomasti tehokkain! Ihohuokosten ollessa auki "muta" tarrautuu paremmin kiinni likaan ja repii sen mukanaan. Mikään ihmeitä tekevä aine tämä ei ole, mutta ehdottomasti iho on välittömästi raikkaampi ja puhtaampi! Hinta-laatusuhde on erinomainen ja arkisena puhdistustuotteena todella hyvä. Aion tilata uudestaan ja seuraavan kerran otankin viisi tuubia kerralla!!

Kommentit

Suositut tekstit