Korealaisia kangasnaamioita

Eilen julkaisin tekstin Pilaten-mutanaamiosta, jonka tilasin kauppapaikka eBaysta. Hieman aiemmin tilasin paketillisen kangasnaamioita. Merkki on korealainen MALIE ja jälleen googleen kirjoittamalla löytyy paljon linkkejä ja kuvia naamioista, mutta yksikään ei ole suomeksi. Myös muutama bloggaus löytyy. Paketissani oli muistaakseni noin 40 kpl naamioita ja kuvissa näkyy sisältö. Näiden lisäksi oli muutama käärmenaamio, mutta käytin ne ensimmäisenä, ennen kuin tajusin kuvata. Olivat paketin parhaita!

Aloe-, etana-, merilevä- ja istukkanaamiot



Tästä kasasta löytyy mm. kollageeninaamio, kantasolunaamio, sekä perunanaamio

Kuvissa näkyy tuttuja sanoja, kuten kollageeni (antaa tukea iholle), koentsyymi q10 (eli ubikinoni; suojaa ihoa vapailta radikaaleilta), aloe (sisältää runsaasti vitamiineja ja kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa) ja snail (etana; tasoittaa ja uudistaa ihoa). Potato, eli peruna ja Green Tea, eli vihreä tee sopivat epäpuhtauksien hoitoon, Royal Jelly tarkoittaa kuningatarhyytelöä, mikä on mehiläisten tuottama ravintoaine ja sillä sanotaan olevan solujen ikääntymistä hidastavia vaikutuksia, Pomegranate eli granaattiomena on varsinainen vitamiini- ja hivenainepommi niin sisäisesti, kuin ulkoisesti käytettynä. Stem Cell tarkoittaa kantasolua. Aluksi minua hieman huvitti, koska yhdistin kantasolut mielessäni sairaalaan ja monimutkaiseen (syöpä)hoitoon, mutta olin jälleen väärässä. Tai en ehkä väärässä, mutta en tiennyt nykyajan trendikkäistä kantasoluvoiteista; marjojen, hedelmien ja joidenkin kasvien kantasoluja käytetään nykyisin kosmetiikkateollisuudessa. Esimerkiksi Lumene on eristänyt lakasta kantasolu-uutetta. Aiheesta enemmän täällä. Seaweed, eli merilevä kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Placenta aiheutti nenännyrpistyksen, kun katsoin sen sanakirjasta. Se tarkoittaa istukkaa!! Mutta kyllä; istukkaa sisältäviä tuotteita löytyy kosmetiikasta. Sen väitetään toimivan ryppyjä vastaan.

Pakkaukset ovat siistejä ja asiallisen näköisiä. Ne tuntuvat kädessä laadukkailta ja näyttävät hyvälle. Tuoteselostus löytyy englanniksi. Pakkauksesta paljastuu umpikostea kangasliina, jossa on silmien, nenän ja suun kohdilla reiät. Kangas asetetaan kasvoille ja sitten voi vaikka katsella telkkaria puoli tuntia tai rentoutua ihan muuten vaan.

Ei näillä taikoja tehdä.. Olen käyttänyt lähes kaikki, enkä huomannut mitään kummempia eroja niiden välillä, paitsi käärmenaamio tuntui kosteuttavan parhaiten. Eivät nämä kuitenkaan mitenkään ikävän tuntuisia ole ja kun pakettia pitää tunnin jääkaapissa ennen käyttöä, viileä liina tuntuu erityisen mukavalle ainakin saunan jälkeen.

Hintaa paketilla postikuluineen oli noin 20 euroa, eli kappalehinnaksi jäi 0,50€.

Perunasta tai merilevästä riippumatta; jokainen kosteuttaa ainakin jonkin verran. Kantasolusta tai vihreästä teestä huolimatta; kauniimmaksi nämä eivät muuta ;-)

Kommentit

Suositut tekstit