Kaikkein paras silmämeikinpoistoaine - Mary Kay Oil-Free Eye Makeup Remover

Meikinpoisto voi olla vaivatonta kuin tanssi! Mieto, öljytön koostumus poistaa nopeasti, tehokkaasti ja silmiä ärsyttämättä kaiken silmämeikin vedenkestävä ripsiväri mukaan lukien. 

Edellä oleva teksti on suora lainaus Mary Kayn suomenkielisiltä verkkosivuilta. Toteamus pitää tässä tapauksessa täydellisesti paikkaansa, nimittäin Mary Kayn öljytön silmämeikinpoistoaine on loistava tuote ja se poistaa lupaamallaan tavalla jopa vedenkestävän ripsivärin tehokkaasti ja nopeasti.
Mary Kay Oil-Free Eye Makeup Remover

Mary Kay Oil-Free Eye Makeup Remover

Tempaisin tätä bloggausta varten tuollaisen semi-vahvan iltameikin. Luomivärin alla on pohjustus ja käyttämäni LR:n luomivärit sisältävät paljon pigmenttiä. Ripsiväri ei ole vedenkestävä, mutta ripsien tyveen tehty rajaus sen sijaan mitä suurimmassa määrin on. Kyseessä on Maybelline Eye Studio Master Drama Gel Liner, pitkäkestoinen ja vedenkestävä geelisilmänrajaus. Se on osoittautunut niin pitkäkestoiseksi ja vedenkestäväksi, että joskus poistaminen on alkanut ärsyttää toden teolla. Siveltimen käyttö vaatii hieman harjoittelua, mutta kun siihen harjaantuu, niin tuote on mitä parhain.

LR luomivärit, Lumenen ripsiväri ja Maybelline Eye Studio Master Drama Gel Liner

Lähikuva paljastaa huolittelemattomat kulmakarvat. Pahoittelen, jos joku saa sen takia jonkun kohtauksen. "Pointti" on se, kuinka tehokaasti ja helposti meikinpoistoaine poistaa tuollaisen hieman tavallista vahvemman meikin.

Pidin lappua luomen päällä kevyesti painaen noin puoli minuuttia ja sen jälkeen pyyhin kevyesti luomea muutaman kerran. Sama vanulappu riittää molempiin silmiin!

Se on siinä!
Puhdasta tuli!


Ja näin tuli puhdasta, nopeasti ja helposti! Aavistuksen vielä kuultaa tuo musta rajaus ripsien tyvessä, mutta se lähtee viimeistään seuraavalla kasvojen pesukerralla.

Tämä on niin huippuhyvä tuote, että eipä ihme, että kuuluu Mary Kayn bestseller listalle👍

Kommentit

Suositut tekstit