Sisustusta ja jouluvaloja

Minulle sisustaminen tarkoittaa helppohoitoisia mattoja ja sohvanpäällisiä, jotka ovat irroitettavissa ja pestävissä. Muutaman sisätiloissa asuvan nelijalkaisen kanssa eläessä on pakko ottaa huomioon siivoamisen järkevyys ja siksi Nirvana-mattoja ei voi olla ihan joka huoneessa. En muutenkaan ole mikään sisustamisen ihmelapsi ihan yksinkertaisesti siksi, etten ole siitä kovin kiinnostunut, mutta muutama kiva juttu minulla on, jotka tuovat mukavasti ilmettä muuten melko simppeliin kämppääni.
Tilhi-verho ja Ring-valaisin
Olohuoneesta löytyy Vallilan Tilhi-verho, jonka edessä roikkuu Eero Aarnion suunnittelema Ring-valaisin. Olen ihastunut suunnilleen jokaiseen Aarnion valaisimeen ja haaveena on hankkia joskus joko XL-kokoinen tuplakupla tai XL Swan-valaisin ☺ Nurkassa seisoo 80 cm korkea Origo kirkasvalo jalallisella kynttiläalustalla.

Innolux Origo kirkasvalo, design Eero Aarnio


Eteisessä on Vallilan Kelohonka-valoverhot. Koska asun maalla, ei haittaa, vaikka eteisen verhoista näkyy läpi. Ei siellä pihalla kuitenkaan ketään ole. Pallovalot tai valopallot ovat olleet erityisesti tämän syksyn ja talven superhitti. Niitä löytyy valmiinakin monen värisinä sekä lisäksi useasta nettikaupasta on mahdollista tilata haluamiansa värikkäitä palloja ja laittaa ne itse valosarjaan. Minä ostin valmissarjan, jossa on ruskean eri sävyjä, sekä muutama vaaleampi joukossa, mutta ne sopivat silti oikein hyvin talveen ja jouluunkin. Kuvissa pallojen värit eivät näy lainkaan. Mielestäni tuo Kelohonka on ihana näiden valojen kanssa!

Kelohonka-valoverho


Tässä on Pentikin kynttilälyhty yli kahdenkymmenen vuoden takaa.
Pentik-kynttilälyhty
Minikynttelikkö
Paristoilla toimivia minikynttelikköjä sai joulun alla vaikka mistä halpahalleista. Tuollainen on todella mukava!

Airam jouluikkuna
Airam kynttiläketju

Airamin jouluikkuna ja kynttiläketju ovat kauneimpia ikkunaan laitettavia koristevaloja. Ne ovat ajattomia ja laadukkaan näköisiä sekä kestäviä.

Led-porot ja eläimet jakavat mielipiteitä. Itse kuulun siihen porukkaan, joiden mielestä ne ovat teennäisiä ja vähän romun näköisiä. Tänä talvena olen nähnyt niitä muutamissa pihoissa ja tulin siihen tulokseen, että jos ympäristö on sopiva, eikä lähistöön ole ympätty liikaa muuta valokrääsää, sellainen voi olla oikein mukavan näköinen. Jos minulla olisi rahaa tarpeeksi (=liikaa), haluaisin ehdottomasti ostaa tämän alla olevan aidon poron kokoisen led-valokasan. Otin kuvan Lahden Kärkkäiseltä, missä kyseinen poro on ollut myynnissä jo muutamia vuosia.
Aidon kokoinen led-poro
Sen sijaan tyydyin ostamaan Konstsmide led-pikkulinnut, jotka laitoin vessan ikkunoiden väliin. Ne ovat mielestäni todella kauniit!
Konstsmide led-pikkulinnut
Tähän loppuun laitan vielä pari kuvaa työkaverini antamasta joulukuusesta, mikä oli mitä mainioin kuusi! Ja kuusen alta paljastui vielä yllätyslahja!
Herkullinen joulukuusi

Kuusen alta löytyy joskus lahjoja ;-)

Kommentit

Suositut tekstit